espa logo espa logo

circles iconΜαιευτικό

Όλοι οι χώροι και τα δωμάτια του μαιευτηρίου είναι ζεστά και φιλικά προς τους γονείς και το νέο μέλος της οικογένειας.

Σε όλα τα δωμάτια νοσηλείας, παρέχεται η δυνατότητα να έχετε το μωρό μαζί στο δωμάτιο (rooming in) όλο το 24ωρο, έτσι ώστε οι γονείς  να εξοικειωθούν στην καθημερινή φροντίδα του μωρού έχοντας την πολύτιμη βοήθεια του έμπειρου και φιλικού προσωπικού του μαιευτηρίου.

Όλες τις ημέρες διαμονής σας στο μαιευτήριο, σας παρέχεται η απαραίτητη μαιευτική και νοσηλευτική φροντίδα σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό σας.

Το Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών είναι υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού. Το προσωπικό του μαιευτηρίου σε συνεργασία με τον παιδίατρο σας θα σας κατευθύνει και θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για έναν επιτυχή μητρικό θηλασμό.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ                  

Η αναβαθμισμένη Αίθουσα Τοκετών του Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Πατρών σας προσφέρει ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον  με σύγχρονους χώρους και τεχνολογικό εξοπλισμό της ιατρικής.

Απαρτίζεται από έμπειρο Μαιευτικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, έτοιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, να προσφέρει υπηρεσίες υγείας.

Καλύπτει όλα τα στάδια του τοκετού:

  • από την παραλαβή της επιτόκου έως τη γέννηση του βρέφους και
  • από την έγκαιρη έναρξη του μητρικού θηλασμού έως την ασφαλή μεταφορά της λεχωΐδος σε Όροφο Νοσηλείας.

Διαθέτει τρείς αίθουσες ωδινών και δύο αίθουσες τοκετών.

Οι αίθουσες ωδινών είναι εξοπλισμένες με σύστημα καρδιοτοκογραφίας και συσκευές παροχής οξυγόνου. Σε όλη την διάρκεια της παραμονής σας στην αίθουσα ωδινών παρέχεται φροντίδα και υποστήριξη από το μαιευτικό προσωπικό.

Οι αίθουσες τοκετών περιλαμβάνουν ανοιχτού τύπου θερμοκοιτίδες για την ανάνηψη των νεογνών, συσκευές οξυμετρίας και παρακολούθησης των ζωτικών σημείων.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Το Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών δυναμικότητας 30  κλινών διαθέτει τους εξής τύπους δωματίων:

  • μονόκλινο
  • δίκλινο

Όλα τα δωμάτια έχουν το δικό τους μπάνιο και είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, τηλεοράση LCD και παροχή internet.